P

okud provozujete e-shop, pravděpodobně se setkáváte s jedním nepříjemným neduhem - překlepy ve formulářích. Ať už jde o špatně vyplněný e-mail, telefonní číslo či doručovací adresu, zdánlivě malé chyby mohou způsobit značné komplikace. Výsledkem může být jak neúspěšné doručením a ztráta zákazníka, tak dodatečné náklady a ztráta času při jejich opravování. Naštěstí existuje řešení, které vám pomůže tyto problémy minimalizovat - nástroj Foxentry. Tento chytrý systém pro validaci a automatické doplňování údajů ve formulářích vám umožní výrazně zlepšit kvalitu shromážděných dat a zajistit, že vaše objednávky budou doručeny bez zbytečných komplikací.

Foxentry: Nástroj pro zvýšení konverzního poměru a zrychlení nákupu

Důvěryhodnost služby Foxentry - 10/10

Přestože původně český nástroj Foxentry spatřil světlo světa teprve před pár lety, v roce 2018, jedná se o po všech stránkách spolehlivou službu. Za dobu své existence si získala přízeň mnoha zákazníků, přičemž jej v současné době používá více než 2 000 firem. Mezi jeho velkými klienty najdeme například Benu.cz, Mall.cz, TSBohemia.cz a další. Za zmínku stojí také fakt, že Foxentry se rozhodně neomezuje pouze na hranice České republiky. Brzy po svém spuštění Foxentry spustil také slovenskou verzi a dlouho na sebe nenechala čekat ani ta polská. 

Výhody nástroje Foxentry

Pěkná řádka referencí je dobrou nápovědou, že se jedná o důvěryhodnou službu. Pokud byste se o zkušenostech ostatních klientů Foxentry rádi dozvěděli blíže, stačí zamířit na přidružený blog, kde na vás kromě praktických článků s tipy a radami čekají také rozhovory s uživateli nástroje.

VYZKOUŠEJTE FOXENTRY ZDARMA

Jednoduchost použití - 10/10

Pokud bychom měli vyzdvihnout jednu zásadní výhodu nástroje Foxentry, pak jednoduchost použití. Zvládne to opravdu každý, implementace je otázkou několika minut a nevyžaduje žádné programátorské dovednosti. Zejména první část, která probíhá přímo v administraci Foxentry, zvládnete levou zadní. A pokud si přece jen nebudete vědět rady, Foxentry poskytuje podrobné návody pro integraci s různými platformami, jako jsou Shoptet, WordPress, Eshop rychle, FastCentrik, Webnode nebo Atomer.

Integrace Foxentry do webu

Prvním krokem je vytvoření projektu ve vašem účtu Foxentry. Tento proces zahrnuje pojmenování projektu a zadání URL adresy vašeho webu. Jakmile máte projekt vytvořený, Foxentry vám vygeneruje kód, který je třeba vložit do patičky vašeho webu. Pokud používáte systém jako Shoptet, kde je implementace již provedena pomocí systémového pluginu, tento krok přeskočíte. K dispozici je také možnost přidání skriptu prostřednictvím Google Tag Manageru. 

Dalším krokem je označení vstupů ve vašem formuláři. Existují dvě možnosti – manuální a automatická pomocí Interaktivního webového konfigurátoru. Manuální metoda vyžaduje základní znalosti HTML, takže doporučujeme spíše použít Interaktivní webový konfigurátor. V konfigurátoru otevřete stránku s formulářem, který chcete validovat, a jednoduše klikáte na jednotlivá pole formuláře a vybíráte, co mají obsahovat (jméno, adresa, PSČ atd.). Tento proces trvá jen několik málo minut a po jeho dokončení je systém připraven k použití.

Parametry a funkce - 10/10

Jak už bylo řečeno, Foxentry je nástroj určený k zlepšení kvality zákaznických dat tím, že eliminuje překlepy a chyby při jejich zadávání. Funkcí má však hned několik: 

  • Oprava a validace e-mailů: Nástroj kontroluje existenci e-mailových adres a automaticky opravuje překlepy.
  • Validace adres: Funkce Foxentry pro adresy nabízí našeptávání od prvního znaku a poskytuje relevantní návrhy na základě polohy uživatele.
  • Validace jmen: Foxentry kontroluje překlepy ve jménech a nabízí pokročilou personalizaci, čímž zajišťuje správnost a přesnost zadaných údajů.
  • Validace telefonních čísel: Foxentry ověřuje existenci a dostupnost telefonních čísel, což zajišťuje, že jsou kontaktní údaje přesné a aktuální.
  • Automatické doplňování firemních údajů: Nástroj dokáže automaticky doplnit ověřené údaje o firmách a podnikatelích na základě zadaných informací, což usnadňuje vyplňování formulářů a zlepšuje kvalitu dat.
  • Zpětná oprava dat: Pomocí strojového učení Foxentry čistí a validuje zákaznické databáze, což pomáhá udržovat data aktuální a přesná.

Možnosti propojení - 9/10

Jak již bylo řečeno, Foxentry umožňuje širokou škálu použití a jeho integrace je opravdu jednoduchá. Nástroj lze snadno integrovat do všech nejrozšířenějších platforem, jako jsou:

  • Atomer, 
  • Eshop-rychle, 
  • eStránky, 
  • FastCentrik, 
  • Google Tag Manager, 
  • Joomla, 
  • NetStránky, 
  • Nody.cz, 
  • Opencart, 
  • Prestashop, 
  • Rocketoo, 
  • Shop5, 
  • Shopion, 
  • Shoptet,
  • Upgates, 
  • WEBCzech, 
  • Webmium, 
  • Webnode, 
  • Weby24, 
  • Weebly, 
  • Wexbo, 
  • WordPress.

Cena - 9/10

Pokud nad pořízením nástroje Foxentry váháte, jistě vás potěší, že založení projektu a vyzkoušení našeptávače adres je na dva týdny zdarma. Pokud se rozhodnete, že vám nástroj vyhovuje, vybrat si můžete ze tří zakladních tarifů. Jejich cena se odvíjí od počtu validací různých položek, jako je adresa, e-mail či telefonní číslo. Pokud počet validací zahrnutý ve vašem tarifu překročíte, jednoduše zaplatíte poplatek nad rámec využití služeb. 

VYZKOUŠEJTE FOXENTRY ZDARMA

Platí, že doplatky jsou vyšší u nižších tarifů - pro představu, v nejlevnějším tarifu zaplatíte za validaci e-mailu nad rámec tarifu 0,265 Kč, zatímco v případě nejdražšího tarifu pouze 0,199 Kč. Je tak čistě na vás, zda je pro vás výhodnější zvolit levnější tarif s případnými doplatky za překročení počtu validací, či rovnou vsadit na vyšší tarif. Ceny tarifů můžete porovnat na ceníku níže: 

Ceník tarifů Foxentry

A pokud by vám ani jeden z nabízených tarifů počtem validací nevyhovoval, nechybí ani možnost Foxentry kontaktovat pro balíček na míru přímo vašim potřebám. 

Zákaznická podpora - 9/10

Tím se dostáváme k dalšímu, a také poslednímu bodu dnešní recenze - zákaznické podpoře. Vzhledem k tomu, že se jedná o původně český nástroj, nechybí zákaznická podpora v češtině. Podporu lze kontaktovat jak e-mailem, tak na infolince či prostřednictvím online chatu. Infolinka bohužel není dostupná 24/7, na druhou stranu Foxentry není nástroj, se kterým byste často narazili na problémy, které vyžadují akutní řešení.

Nejčastěji kladené dotazy na Foxentry

Pokud byste přece jen potřebovali poradit, ale z nějakého důvodu nemohli (či nechtěli) kontaktovat podporu, k dispozici je také rozsáhlá nápověda. V manuálu najdete pokyny k integraci a instalaci, vytvoření projektu, administraci účtu i správě fakturace. Spoustu informací najdete samozřejmě také na zmiňovaném blogu. A pokud máte rádi dárky zdarma, nezapomeňte si výměnou za odběr newsletteru stáhnout e-book 35 praktických UX tipů pro e-shopy v roce 2024.

Pro koho je nástroj Foxentry vhodný?

Nástroj Foxentry můžeme doporučit všem majitelům e-shopů, kteří chtějí eliminovat chyby ve formulářích. Využití však najde i na webech, které sbírají informace od zákazníků. Foxentry automaticky validuje a doplňuje údaje jako adresy, e-maily a telefonní čísla, což snižuje riziko chyb a usnadňuje správu dat. To nejen ulehčuje život majitelům e-shopů, ale také zlepšuje uživatelskou zkušenost zákazníků. Navíc pomáhá zvyšovat konverzní poměr, minimalizovat problémy s doručováním a komunikací, a zefektivňuje správu dat v interních aplikacích a CRM systémech.

VYZKOUŠEJTE FOXENTRY ZDARMA

Závěrečné hodnocení - 9,5/10

Na závěr nezbývá než konstatovat, že Foxentry je po všech stránkách užitečným nástrojem, jehož pořízením opravdu neprohloupíte, a to bez ohledu na velikost vašeho e-shopu či webu. Pochválit musíme jak snadnou integraci, tak dostatečnou nabídku tarifů, mezi kterými si vybere skutečně každý. Možnost vyzkoušení na 14dní zdarma je už jen pomyslnou třešničkou na dortu, která vám usnadní rozhodování, zda se vám investice do našeptávače Foxentry opravdu vyplatí.